Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Blackboard

Blackboard-implementering på Arts
– en del af Educational IT-strategien

I februar 2014 blev der vedtaget en strategi for Educational IT på hovedområdet Arts, og projektet ”Blackboard-implementering på Arts” er led i udmøntningen af denne.

Mål

Projektet skal sikre, at learning management systemet Blackboard succesfuldt bliver taget i brug og forankret på Arts. Målet er:

  • At etablere en platform for undervisere og studerende, hvor de kan skabe digitale og innovative læringsrum
  • At indførelsen af LMS-systemet – og andre digitale medier - bidrager til kvalitetsudviklingen af uddannelserne på Arts

Projektledelse

Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier varetager den daglige projektledelse af Blackboard-implementeringen på Arts, der vil ske i dialog med undervisere og studerende og i samarbejde med institutter, studienævn og fagmiljøer.

Centerets arbejdsgruppe består af undervisningsudviklere og en projektleder, der udarbejder og udbyder kurser, udvikler materialer til kompetenceudvikling og undersøger de pædagogiske muligheder på Blackboard.

Yderligere information

Pædagogisk support

Du og dine kolleger kan have brug for sparring omkring funktioner i Blackboard eller ønske om hjælp til ændring af et undervisningsforløb.

Ring eller skriv til os og aftal nærmere.