Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder fra CUDiM

02.08.2017 | Medarbejdere, Uddannelse

Integrer peer feedback i din undervisning

Skal din undervisning indeholde mere peer feedback det kommende semester? På AU Educate finder du flere gode eksempler på, hvordan peer feedback kan integreres i din undervisning. Vi har samlet tre af dem her.

31.07.2017 | Medarbejdere, Uddannelse

Entreprenørskab understøtter studerendes projektarbejde på nyt undervisningsforløb

På faget Managing Cultural Interactions and Transfers har fire erfarne Arts-undervisere med forskellige fagligheder opbygget et forløb, som eksperimenterer med at integrere entreprenørielle metoder i undervisningen.

03.07.2017 | Forskning

Nyt forskningsprojekt samler viden om succesfuld brug af it og digitale læremidler på gymnasier

Som en del af at imødekomme den seneste gymnasiereform igangsætter Styrelsen for It og Læring (STIL) et demonstrationsskoleprojekt med aktionsforskning, som har fokus på at opbygge og indsamle viden og erfaringer på gymnasier, der anvender it og digitale læremidler innovativt og succesfuldt.

26.06.2017 | Medarbejdere

Format understøtter læringsmål i undervisningen

Et samarbejde mellem udvikler Helle Hvass CUDiM og underviser Thomas Clausen DPU sætter fokus på at understøtte de studerendes refleksion og stillingtagen til de gældende læringsmål i forbindelse med den konkrete faglige undervisning.

15.05.2017 | Medarbejdere, Uddannelse

Vejledning i retorik kan hjælpe studerende med skrivevanskeligheder

Som studerende er det ikke altid en selvfølge, hvordan man skriver akademisk, og øget pres fra både fremdriftsreformen og nedskæringer betyder mindre tid til undervisning i akademisk skrivning på danske universiteter. To konsulenter fra CUDiM giver nu deres bud på, hvordan basale retoriske strategier kan lette vejledningen af studerende med…

10.05.2017 | Medarbejdere, Kursus

Bibliotekarer vil øge de studerendes handlekompetencer

I et samarbejde med lektor Sarah Robinson fra CUDiM har bibliotekarerne fra AU Library Arts i Emdrup gennemgået et kursus om handlekompetencer. Dette skal bidrage til at styrke de studerendes evner til aktivt at bruge de redskaber, bibliotekarerne kan tilbyde.

01.05.2017 | Uddannelse, Kommende studerende

Studypedia aktualiserer studiekompetencer hos universitetsstuderende

Den studiefaglige ressource Studypedia, som netop er relanceret i et nyt brugervenligt design, giver studerende på Aarhus Universitet konkrete værktøjer til at forbedre deres studiestrategiske kompetencer, der ifølge eksperter er afgørende for kvaliteten i undervisningen.

31.03.2017 | Workshop, Uddannelse

Dansk model for entreprenørskab rejser til Kina

En række kinesiske uddannelsesinstitutioner tog godt imod The Aarhus Model for Entrepreneurship, der peger på en bredere forståelse af entreprenørskab, og hvordan man hermed kan skabe værdi i et globalt samfund i rivende udvikling.

20.03.2017 | Uddannelse

Gymnasielærere får nyt og positivt syn på innovation

To gymnasielærere fra Marselisborg gymnasium fortæller i en artikel til Gymnasieskolen om deres deltagelse på efteruddannelsen i entreprenørskab og innovation – E3U. Uddannelsen hær ændret lærernes opfattelse af innovation fra fra at være ‘varm luft’ til at være et givende nyt perspektiv.

17.03.2017 | Uddannelse

Entreprenørskab på skoleskemaet – også for lærerne

Flere lærere skal de kommende år efteruddannes i entreprenørskab og innovation. Det sker gennem et nyt projekt, der går på tværs af flere uddannelsesniveauer og sætter fokus på problemstillinger fra egen praksis.

Viser resultater 81 til 90 ud af 167

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste