Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder fra CUDiM

28.06.2016 | Forskning, Medarbejdere

CUDiM-forsker deltager i projekt ‘Forskerspirer’

Projektet Forskerspirer giver elever med et stort fagligt overskud mulighed for at fordybe sig i et selvvalgt emne og udarbejde forslag til et forskningsprojekt. Man kan lave projekter inden for alle fagområder, og der er mange muligheder inden for både humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab og sundhedsvidenskab.

14.06.2016 | Forskning, Udgivelse

Ser vi de mørke dimensioner af uddannelsen?

Med artiklen “Confronting the Dark Side of Higher Education” undersøger lektor Søren S. Bengtsen og professor Ronald Barnett, hvordan vi kan acceptere og inkorporere de mørke dimensioner af undervisning og læring i de videregående uddannelser.

08.06.2016 | Konference, Videnudveksling

Blackboard-konference skaber international vidensudveksling om innovation og læring

Udviklerne af E-læringsplatformen Blackboard inviterede i foråret til international konference på Groningen Universitet i Holland. Sammen med både uddannelsesledere, undervisere, IT-designere og -specialister deltog også CUDiM med et særligt fokus på ‘student collaboration’.

05.06.2016 | Uddannelse, Medarbejdere

Onlineforløb bør fokusere på det personaliserede læringsrum

Wesley Shumar, professor ved Drexel University, ser på Aarhus Universitets digitale tiltag i undervisningen efter et længere ophold som gæsteforsker på CUDiM. Han ser mange fremtidige frugtbare samarbejder med centret.

02.06.2016 | Kursus, Uddannelse

Universitetets onlinekurser åbner for en bredere offentlighed

CUDiM præsenterer i efteråret forløbene “Digitale Læringskontekster” og “Posthuman Aesthetics” som de første i rækken af onlineformater på Arts, Aarhus Universitet. Hør undervisernes perspektiver på uddannelsen og meld dig til forløbene.

27.05.2016 | Konference

International konference sætter fokus på entreprenørskabsundervisning

3E-konferencen, der i år blev afholdt 11. – 13. maj på University of Leeds, understøtter udviklingen af nye kreative undervisningsmodeller i udbuddet af entreprenørskabsundervisning, som de seneste årtier er steget markant og får tillagt større og større vigtighed.

25.05.2016 | Forskning, Uddannelse

Forskningsvejledning skal også fokusere på fastholdelse af forskere efter deres ph.d.-uddannelse

Maj-seminaret “Work-in-progress research seminar: New perspectives on doctoral and researcher education and supervision” samlede en mindre gruppe af forskere både fra Danmark og udlandet, og skabte rammer for diskussion og sparring om forskernes arbejde, proces og perspektiv.

09.05.2016 | Uddannelse

“Welcome to the House of Game//Play”

House of Game//Play er et samarbejde mellem en række aktører inden for både uddannelse, industri og kultur, hvis mål er etableringen af et sted, hvor interessenter mødes på tværs af institutionelle skel og deler erfaring, viden og ikke mindst entusiasme inden for spilforskning, spilteori og leg.

04.05.2016 | Udgivelse

Vejledning af ph.d’ere er afgørende for forskning i verdensklasse

Søren S.E. Bengtsen sætter med den nye udgivelse, “Doctoral Supervision -Organization and Dialogue”, fokus på vejledningssituationen mellem især ph.d.-studerende og deres vejledere.

27.04.2016 | Kursus, Uddannelse

CUDiM laver MOOCs uden ‘M’

Arts får sin første åbne online-undervisning. Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier kan snart byde på de første MOOC-inspirerede forløb i rækken af undervisningsforløb, der udelukkende foregår online og for et bredere publikum.

Viser resultater 91 til 100 ud af 156

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste