Didaktisk refleksion i kollegiale fællesskaber

Foto: Lars Kruse, Aarhus Universitet

Målgruppe

Kurset er rettet mod undervisere fra Arts, men er – i det omfang der er plads - åbent for deltagere fra hele Aarhus Universitet samt eksterne deltagere fra videregående uddannelser.​ 

Indhold

Kurset giver underviserne de rette rammer og tid til at kunne udvikle didaktisk opmærksomhed - tid til at udvikle et fælles sprog og fælles optik på undervisningen. Dette kursus understøtter udviklingen af den kollegiale proces ved dels at give forskningsmæssige belæg og indsigt og dels ved at komme med konkrete bud på og øvelser til en sådan udvikling af didaktisk opmærksomhed i kollegialt læringsfællesskab. Øvelser man kan tage med hjem til lærergruppen på den uddannelse, man underviser på. 

Underviser

Adjunkt, ph.d. Lea Lund

Det er muligt at kontakte Lea Lund (lealund@tdm.au.dk) for en anden dato, såfremt man er en lærergruppe (minimum 8), som ikke kan den pågældende dato, hvor kurset udbydes.

Deltagere

Minimum 8 - maksimum 45. Det vil være en fordel, hvis det er muligt, at man er minimum to undervisere fra samme uddannelse/modul/kursus således, at man har mulighed for at arbejde med de redskaber, der tilbydes på dette kursus.

Yderligere information