Kurser i it og læse- og skrivevanskeligheder

Aarhus Universitet udbyder to kurser om brug af læse- og skriveteknologi i forbindelse med læse- og skrivevanskeligheder/ordblindhed:

• It og læse- og skrivevanskeligheder - børn og unge i grundskolen
    Kurset udbydes i Aarhus og Emdrup. Det henvender sig til lærere, konsulenter, læsevejledere og andre fagpersoner, der underviser børn og unge i læse- og skrivevanskeligheder/med ordblindhed, eller som har en vejledende rolle i forhold til denne elevgruppe.
  • It og læse- og skrivevanskeligheder - unge og voksne i uddannelse og erhverv
    Kurset udbydes i Aarhus og Emdrup. Det henvender sig til konsulenter, læsevejledere og lærere, der underviser unge og voksne i læse- og skrivevanskeligheder/med ordblindhed, og fagpersoner, der har en vejledende rolle i forhold til denne målgruppe fx studie- og erhvervsvejledere, sagsbehandlere og jobkonsulenter.

Bemærk, at kursuskonceptet gennem en årrække har været udbudt af Hjælpemiddelinstituttet og senere Socialstyrelsen. Efter aftale med Socialstyrelsen fortsættes og videreudvikles kurserne nu af Rådgivnings- og støtteenheden, AU-Uddannelse, Aarhus Universitet.