Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Online undervisning på Arts

Find materialer og kurser, der omhandler arbejdet med reorganisering af undervisning med blended learning. Kombinationen af online og fysisk undervisning er med til at sikre fleksibilitet og aktivering af de studerende - også mellem undervisningsgangene.


Vi tilbyder individuel sparring, kurser og workshops om blended learning og reorganisering af undervisning, som er aktuelt for mange undervisere i efteråret 2020. På denne side samler vi en række inspirationsmaterialer til undervisere på Arts. Se det aktuelle udbud i højre side.

Kurser på forespørgsel

Desuden kan følgende kurser og workshops arrangeres og tilpasses efter aftale. Kontakt os på mail ced@au.dk for mere information.

 • Lynkursus i online undervisning (online, 1 time)
  Fokus på tilrettelæggelse af undervisning i Zoom, aktiverende undervisning, forskellige tekniske værktøjer
 • Lynkursus i reorganisering af undervisning (online, 1 time)
  Fokus på formater for undervisning i efteråret 2020 i både fysiske og online rum
 • Workshop om blended learning (online/fysisk 3 timer)
  Hands-on workshop om reorganisering af undervisning med design af eget undervisningsforløb
 • Lynkursus i online vejledning (online, 1 time)
  Fokus på online samtale i fx Zoom og vejledningsforløbet med aktiviteter før, under og efter
 • Lynkursus i online eksamen (online, 1 time)
  Fokus på eksamensformer i en online kontekst med diskussion af af gældende regler

Online undervisningsaktiviteter

På AU Educates side om online undervisning har vi samlet en række forslag til læringsaktiviteter, som du kan orientere dig i for at komme godt i gang med at tilrettelægge undervisning og forskellige studieaktiviteter online. Forslagene er til inspiration, og de kan både udgøre rene online forløb og kombineres på en række forskellige måder med tilstedeværelsesundervisningen på campus. 

På siden finder du tekniske guides, forslag til undervisningsaktiviteter og didaktisk inspiration til at gennemføre undervisningen med forskellige online elementer.

Support-muligheder

Du kan altid henvende dig på mail ced@au.dk, hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med online undervisning, eller du har brug for sparring og gode råd i forhold til individulle problemstillinger og behov.