Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

 

Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier, CUDiM


Vi er et pædagogisk forsknings- og udviklingscenter på fakultetet Arts på Aarhus Universitet. Vi forsker, udvikler og underviser i undervisning, læring og digitale medier i tæt samarbejde med både fagmiljøerne på Arts og en bred vifte af aktører i uddannelsessektoren.


Læs mere om

KALENDER KURSER AU EDUCATE

Læs mere om

KALENDER KURSER AU EDUCATE

15.01.2020 |

Josephine vil designe fremtidens læringsrum

Josephine Solheim var spændt på rollen som universitetsstuderende og ikke mindst på en delvis online uddannelse. Hun er blevet udfordret, men også støttet i sit akademiske arbejde og er klar til at designe og formidle fremtidens didaktik.

08.01.2020 |

Projektet DiDaK sætter fokus på digitale kompetencer i gymnasiet

Hvordan skal vi arbejde med digitale kompetencer i gymnasieskolen? Aarhus Universitet har sammen med fem gymnasieskolers lærere og ledere udviklet undervisningsforløb med digitale teknologier som drivkraft. Resultatet af projektet DiDaK er en række udgivelser med nye formater for undervisning, beskrivelse af digitale kompetencer og bud på udvidede…

08.01.2020 |

Nyt AU Educate på tværs af fakulteter

AU Educate, Arts’ online undervisningsressource, vil fremover tilbyde inspiration og relevant indhold til alle undervisere på Aarhus Universitet. De mange eksempler fra praksis, gode råd til kvalitetsundervisning og vejledninger til digitale medier suppleres nu med materialer til undervisning i bl.a. klinikker og laboratorier.

man 27 jan
13:00-16:00 | Nobelparken, bygning 1483, lokale 454 (etage 4)
Pædagogisk grundkursus for instruktorer (dag 1 ud af 3)
Bliv klædt på som instruktor på Arts, få inspiration til gode undervisningsformer og diskuter din undervisning med andre studerende. Instruktorkurset forløber over tre kursusgange og tager udgangspunkt i de centrale problemstillinger og arbejdsopgaver for instruktorer under Arts, Aarhus Universitet. Husk tilmeldingsfrist: 24/1-2020.
ons 29 jan
13:00-16:00 | Nobelparken, bygning 1483, lokale 454 (etage 4)
Pædagogisk grundkursus for instruktorer (dag 2 ud af 3)
Bliv klædt på som instruktor på Arts, få inspiration til gode undervisningsformer og diskuter din undervisning med andre studerende.