Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Vi samarbejder med gymnasier og andre uddannelsesaktører

CUDiM indgår i både store og små projekter med undervisning som omdrejningspunkt. Vi arbejder forskningsbaseret og ofte med digitale medier som en del af løsningen.

 

Vi forsker, udvikler og underviser i pædagogik, didaktik og læring. Vores udgangspunkt er, at forskning skal kunne anvendes i praksis. Vi samarbejder med en lang række institutioner og niveauer inden for uddannelsessektoren om bl.a. undervisningsudvikling, digitale medier i undervisningen og underviserkompetencer og efteruddannelse. Er du interesseret i at indgå i et samarbejde med os, er du altid velkommen til at kontakte os

Vi samarbejder med mange forskellige uddannelsesinstitutioner:

  • Gymnasier og andre ungdomsuddannelser
  • Andre universiteter
  • University colleges og erhvervsakademier
  • Folkeskolen
  • Pædagogiske centre

Vi samarbejder desuden med flere forskellige aktører og interessenter i uddannelsessektoren:

Case: Samarbejde bidrager med teoretisk fundament

"På Administrationsbachelor-uddannelsen arbejder vi med blended learning og et kommende netbaseret udbud af Grunduddannelsen. Vores undervisere er kompetente og eksperimenterende, men vi manglede et teoretisk fundament for valg og fravalg af platforme og programmer til vores påtænkte netaktiviteter. Efter to seminarer med Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier har vi fået skabt en infrastruktur i forhold til digitale medier."

- Helle Johansen, uddannelsesleder, VIA University College, Administrationsbachelor